Ving Tsun Kung Fu edzés felnőttek részére

A mai stresszes, rohanó világunkban mindenkinek szüksége van arra, hogy saját magára is legyen minőségi ideje.

A felnőttek nagyobb része már nem egy versenysportot szeretne, hanem egy olyan helyet, ami segít kikapcsolódni fizikailag, mentálisan. Ahol érzi a folyamatos fejlődést, ami nem egymással történő versengésben merül, ki hanem saját magunkon észlelhető változásban mutatkozik meg.

A Ving Tsun kung fu elkezdése tökéletes döntés a felnőtt nők és férfiak részére. Családias környezetben egy olyan harcművészetet gyakorolhatnak, amely a magas önvédelmi értékei mellett önfegyelemre, összpontosításra, lazaságra – mint fizikai, mint mentális értelemben – tanítja gyakorlóit. A csoport tagja egymást segítik a fejlődésben, hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy közösen fejlődjünk.

Ez az ősi kínai harcművészet elősegíti a helyes testtartás kialakulását és a helyes önértékelés megtalálását. A gyakorlás során megismerjük saját testünk reakcióit, határait és folyamatosan e határok szélesítésén dolgozunk. Fejlődés folyamatos és edzésről – edzésre észrevehető mozgásunk fejlődése, változása önbizalmunk testtudatosságunk növekedése.

A Ving Tsun kung fu nagyon hatékony önvédelmi, harcművészeti rendszer. Egy nő által kialakított stílusról van, szó tehát nem a fizikai erőre épít, hanem egy stabil tartásra, lazaságra és érzékeny pontok folyamatosa támadására figyelve saját magunk részére biztonságos testtartás megtartására minden helyzetben.

Várunk csoportos vagy felnőtt edzéseinken.

Érdeklődni lehet:


kapcsolat@vtkfhun.hu

+3670 241 7349

Facebook